Sanna Kervinen

Olen aktiivinen ja elämänasenteeltani positiivinen 48 vuotias äiti, yrittäjä, kunnanvaltuutettu ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Etelä-Tuusulasta, Kirkonkylän Pekkolasta. Perheeseeni kuuluu mieheni lisäksi kolme aikuista lasta. Tuusulasta tuli perheemme kotikunta v. 1994.

 

Kokoomuksen arvot kolahtivat minuun jo yli kaksikymmentä vuotta sitten, jolloin liityin puolueen jäseneksi. Yrittäjäperheen tyttärenä opin jo nuorena työn tekemisen merkityksen. Kokoomus perustaa politiikkansa yksilönvapauteen ja vastuuseen, tasa-arvoon, länsimaiseen demokratiaan ja talousjärjestelmään, humaanisiin periaatteisiin sekä kristilliseen etiikkaan.

Kokoomuksen toiminnan arvolähtökohtina ovat kannustavuus, sivistys, suvaitsevaisuus ja välittäminen. Haluamme turvata ihmisille mahdollisuuksien tasa-arvon, yksilöllisiä valintoja korostaen.

Ehdokkaana kunnallisvaaleissa olin ensimmäistä kertaa v. 2004. Tuolloin sain kokoomuksen listalla naisista eniten ääniä, 107. Vuoden 2008 vaaleissa äänimääräni tuplaantui eli oli 214. Vuoden 2012 kuntavaaleissa sain ääniä 356. Nöyrimmät kiitokseni kaikille minua äänestäneille.

Luottamustehtävien lisäksi vapaa-aikani täyttää monipuoliset liikuntaharrastukset - vaihdellen hiukan vuodenaikojen mukaan.

Tuusulassa voi nauttia kauniista luonnosta ja viihtyisistä kulttuurimaisemista. Olosuhteet liikunnan harrastamiselle ovat loistavat, niin kesällä kuin talvellakin.

Yhteystietoni

Sanna Kervinen

puh. 040 588 3416

sanna.kervinen@tuusula.fi